fredag 6. november 2009

Rosa jul??

Foto: Getty Images/ Digital Vision/Martin Poole

Jeg har tidligere fortalt om min rosa identitetskrise, å skjønner ikke hva som går av meg? I går plukket jeg med meg noen rosa julekuler!! Fikk panikk og puttet dem fint tilbake i bollen sin.. Å nå angrer jeg noe skikkelig!!! Er det virkelig lov med rosa jul???

Foto: Getty Images/ Digital Vision/Ryan McVay

6 kommentarer:

  1. klart rosa er lov! Og sidan du ser fram til "tassande bein" er det berre å begynne å samle! Roooosa ruler her i huset!
    Eg går for turkise og lyseblå....! Alt er vel lov! Du får væra med på "pynt juletre konkuransen til ikea" så kan du ha julepynt for resten av livet! Rosa eit år, sølv det neste, kvitt! Osv!
    God førjulstid;)

    SvarSlett
  2. Det er lov! Jeg er lei rød og grønn jul. Som Dilldall-Nina nylig sa det i et innlegg: det er så 90-tallet! Ha en fin helg!

    SvarSlett
  3. ja hvorfor ikke.nydelig julepynt:)klem
    ha ei god helg.

    - britt irene -

    SvarSlett
  4. Når det gjelder pynt på juletreet er ALT lov. Alle farger og fasonger :) Skal kjøpe mer kuler i år, og tror da det blir endel rosa <3

    SvarSlett
  5. Rosa är alltid lov! :-) Själv vet jag inte helt vad jag ska ha i år...letade efter rosa kulor förra året till dotterns gran utan att finna några. Var fann du "dina"? Kram Alexandra

    SvarSlett
  6. Hei igjen:) Ja lysekronen er kjøpt i Norge. Har kjøpt alle lysekronene mine på en lokal interiørbutikk. Hun tar inn 1-2eksemplarer av hver type, og jeg har ikke peiling på hvor di kommer fra, desverre. Men uansett, god helg til deg:)

    SvarSlett

♥ takk for alle høyt verdsatte kommentarer ♥