torsdag 14. juli 2011

Hjelp!!!!!!!!!


Jeg nyter late sommerferiedager
og koser meg med ALT en travel hverdag ikke tillater tid til.. Jeg leser, lager mat, baker og koser meg med venner og familie!
Jaja, så klarer jeg meg ikke akkurat helt uten et prosjekt og to.. For tiden er det denne skuvesengen som er under oppussing.. Og jeg trenger DIN hjelp! Hvem selger madrasser på mål i strekning Lyngdal-Kristiansand? Lille gullet må jo kunne sove som en prinsesse verdig! Jeg blir utrolig takknemlig dersom noen har gode tips!! Ha en strålende sommerdag

5 kommentarer:

 1. Kan dessverre ikke hjelpe deg, men måtte bare si ÅÅÅÅH for en herlig seng! :)
  Lykke til i madrassjakt!
  Klem
  Lise

  SvarSlett
 2. Det er en butikk i Kristian IV gate 26 i Kr.sand som selger skumgummimadrasser på mål, den heter Kårikstad Skumplast, tlf. 38029900. Kommer jo an på hva slags madrass du hadde tenkt, men du kan jo høre med dem hva de har. :)
  Lykke til!!

  Hilsen Kjersti

  SvarSlett
 3. Leverandører av f.eks Svanemadrasser kan nok hjelpe deg. Jeg bestilte svanemadrass på mål til lignende seng for noen år siden :-)

  Hilsen Karen

  SvarSlett
 4. Kan ikke hjelpe deg med svar på spørsmålet ditt, men senge blir fiiin:)

  klem fra Trine:)

  SvarSlett
 5. Kan ikke hjelpe deg jeg heller men de sier at skumgummimadrass ikke er så helsevennlig for barn men om det stemmer vet ikke jeg.. Sengen var vartfall kjempe fiiiiin :D

  SvarSlett

♥ takk for alle høyt verdsatte kommentarer ♥