onsdag 24. november 2010

Favoritt stol...

Denne bedårende stolen, ett loppekupp forøvrig, blir favorittstolen min på verandaen... Fargen er bare helt nydelig, sart lyseblå med et touch av grått. Litt vanskelig å gjengi ser jeg.. Og Mariann.. Leser du dette, fargesjekking på kode er på tapetet:) For å lune det hele litt, ligger Ludde klar for oppdrag.. Gleder meg til kosestunder!!

4 kommentarer:

 1. en ting å si, NICE!!!!!Fiiin farge:) Fiiint skinn:)

  Onsdagsklem fra Trine:)

  SvarSlett
 2. Nydeligste jeg har sett på lenge, please kan jeg også få fargekoden, da hadde jeg blitt så hoppende glad, har nemlig en slik stol...i rustrød, den er i nød etter en annen farge, og det er nettopp denne fargen den roper etter kos deg masse i stolen, klem Wilhelmine.

  SvarSlett
 3. Nå var det mange fine innlegg og lese seg igjennom her. Du er så flink! Verandaen ble knallfin, og jeg likte også gråfargen på bordet. Og skjenken ble kjempefin, med hjul istedet, kul vri. Og knallgule speil er fine, bare ta en titt på min blogg, så ser du bilde av mitt gule speil ;) Og sist, men ikke minst, den superkoselige lesekroken, skapt for interiørblader og te... Alltid en fornøyelse å titte på bloggen din :D

  SvarSlett
 4. halloen du :)
  eg vente eg, ikje hastverk... og fargen e såååå søt at eg nesten får hål i tennene av å se på dn.. og du... så trist å høra alt du har opplevd av "tilfeldige" ting lately... ikje gudd, d dr... mn håpe verkelig at du ikje legge bloggen på hyllå... d blir et tap... du fargerike, herlige jentå <3 ha ei en flotte 2. søndag i advent... :)
  Klem fra Mariann....

  SvarSlett

♥ takk for alle høyt verdsatte kommentarer ♥