fredag 29. januar 2010

Skreddersøm... eller IKKE


Jeg har etterhvert opparbeidet meg et variert utvalg av glitter og stas av noen stoffer.. Å siden symaskin er i hus er vel bare det gjenstående og siste spørsmålet.. Hva skal jeg lage?? Har noen forslag på gode sider, eks klesrelatert?? Kan jo ta sikte på learn by doing.. men usikker på resultet..

Ha ei fin helg alle sammen, og husk min give away som nærmer seg slutten

4 kommentarer:

 1. Ja...hva skal en lage....jeg er nu så svak for slike fine lappetepper:)
  Ønsker deg en riktig koselig helg med symaskin:)
  GoeKlemmer sendes

  SvarSlett
 2. learning by doing er beste måten det ;) jeg har sydd småpike-kjoler med deler av klærne til sønnen min som mal :p en erm her, en hette der.. hihi.. kjempemorsomt! :D

  men jeg vet ikke hva jeg synes om zumba.. var skikkelig dårlig system.. de var så mange forrige gang, at de som var der sist fikk første pri, greit nok. men mens vi stod i kø og ventet for å se om det ble plass, slapp de inn andre som hadde vært med på ANDRE treninger i samme hallen, f eks aerobic, men ikke zumba.. så egentlig skulle de stille bak oss.. men tydeligvis burde man kjenne instruktøren.. så det ble litt agressjonssykling på en spinningsykkel i stedet :p men det er snakk om at de skal starte opp i et annet lokale også, tror jeg prøver lykkem der heller ;)

  ha en fabelaktig helg!! *klem idun*

  SvarSlett
 3. Det var en gjeng fine stoffer gitt. Når det gjelder å sy klær så har jeg dessverre ingen sider å anbefale. Men jeg har blitt fortalt at det er en fin ting å bruke klær man har fra før som mal, evt supplerer bruktøy med noe egetprodusert. Ta en topp og sy på skjørt så det blir kjole og slike ting. Håper det kommer noen innom som kan gi deg bedre ideer:)

  Maya

  SvarSlett
 4. Jeg lærer når jeg syr.. og det kommer som regel veldig mye fint ut av det :-)
  Gleder meg til å se hva du tryller frem.

  Klem fra BlandetLoft

  SvarSlett

♥ takk for alle høyt verdsatte kommentarer ♥