tirsdag 8. september 2009

Blomstertapet


Her en dag var jeg innom en tur på Fretex og fant disse skjønne tapetene, måtte bare ha begge fargene da jeg ikke klarte å bestemme meg!! Det var så mye gøyalt at jeg mistet helt fokuset og endte opp uten mobiltelefonen min!! Iiiiikkk.... Totalt stresset og varm i toppen fikk jeg låne butikkens telefon og fikk ringt meg selv.. OPPTATT!! Seriøst... En gang til... skrudd av?? Panikken var i ferd med å bli helt total, da jeg endelig hørte noe ringing et sted i butikken.... Puh... Men hvor var lyden? Hehe, til slutt med hjelp av kunder og betjening ble Iphonen lokalisert under en hylle!! Yeiiii..... Gleden var stor... (helt til jeg 2 dager senere mistet den i flisene og knuste glasset)...

Men endte opp med noe kjekke fangster og i går knikket og vasket jeg på de fine ildfaste formene / serveringsfatene jeg fant:) Tapetene er jeg i tenkeboksen med.. Hva prosjekt skal jeg finne på nå?

1 kommentar:

  1. Tusen takk for kjempe koselig hilsen på sweet&shabby.!! Kjempe koselig blogg. Og så utrolig flink du er til å male bilder.. Imponert. ;)

    ønsker deg en flott dag!Hilsen polly

    SvarSlett

♥ takk for alle høyt verdsatte kommentarer ♥