tirsdag 1. desember 2009

julepanikk


Er det mulig? 1. desember og totalt kaos i heimen.. Prosjekt garderobeskap er altoppslukende, og alle juleprosjektene er satt på vent... Å lese alle bloggene med fantastiske juleinnslag er tortur.. JA ren skjær TORTUR... Jeg er på grensen til panikkangst... Å ikke nok med det, men før julegavene i det hele tatt er pakket inn, må de returneres til sine respektive butikker.. Hvorfor må folk kjøpe ting nå rett før jul? Why??? Så nå må det byttes og nye geniale ideer hostes opp... Iiiik

Men nå er verfall jubileumsfesten over, utrolig vellykket sådan.. (Juletreet ble strøkent med litt maling på toppen..) Særdeles nydelig mat og fantastisk musikk! Så nå er svibler, lysestaker og sølvstjerner i alle varianter ryddet bort, å kontoret er bortimot normalt igjen.. Utenom at vi er blitt rene blomsterbutikken.. Nå er fullt fokus på å få klær og rot ut av stua og tilbake der de hører hjemme!! Slik at julefreden også kan senke seg hos meg..

Til helga blir det juletrepynting dersom alt går etter planen, imens viser jeg juletreet for latsabber.. Enkelt men fantastisk stiligt!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

♥ takk for alle høyt verdsatte kommentarer ♥