søndag 5. oktober 2014

Beslutningens time..!


Plutselig så hadde jeg hoppet så utrolig langt frem i tid, på et gigantisk prosjekt uten at jeg har fått fortalt helt hva som skjedde... For å forstå hele historien må en først få med seg starten.... For hva får noen til å forlate gode venner, pulserende byliv, leilighet midt i byen og superkort vei til jobb?!? Joo... 30 år - rastløs - behov for forandring og nye nytt førte meg på noen nye tanker. Famile, små tantejenter og bugnende natur var trekkplaster. Mens andre får seg drømmemenn, rekkehus, katter og perfekte små minier fikk jeg meg et drømmehus. Mitt prosjekt blir nok også livsvarig og like fylt av kjærlighet vil jeg tro.


Så nå sitter jeg her med 3 timer pendling til dagen, arbeid til sene kvelder, organisering av arbeidere, planlegging og beslutninger, men likevel så vanvittig lykkelig! Og lover at jeg kjapt skal få dere kjære lesere raskt oppdatert til nåtid og om alt som er gjort, og ikke minst dele prosessen videre med dere!

3 kommentarer:

  1. Så sjarmerende hus :D Her får du det nok kjempefint :)

    SvarSlett
  2. For et utrolig flott hus! Gleder meg til å se mer av det :)

    SvarSlett
  3. No words. <3 Det der er mitt drømmehus også! Så si fra om du vet om flere slike noe sted! Hehe. Helt fantastisk nydelig.!

    SvarSlett

♥ takk for alle høyt verdsatte kommentarer ♥