torsdag 8. mars 2012

Kissing...!

Denne sjønne glassfrosken har jeg fått av nydelige Evelyn da hun kom hjem fra København tur.. Hva skulle en gjort uten slike fantastiske venninner...! Å jeg savner deg, nå er det snart på tide med en Oslotur eller?? Men over til frosken?? Hvor mange frosker må en kysse før det kommer en prins???

7 kommentarer:

 1. Det lurer jeg også på ;) mange nok tror jeg!
  Ønsker deg en herlig torsdag ♥
  Vil du vinne 4 nummer av BoligDrøm kan du prøve lykken inne hos meg nå :)
  Klem Anette

  SvarSlett
 2. Prøv padder ;)

  går du på pulz? https://www.facebook.com/photo.php?fbid=206642596110354&set=a.160052270769387.34388.146084645499483&type=1&theater

  SvarSlett
 3. hehe, ja, siden januar ;) 3 x i uken, stort sett følger jeg ett program de har satt opp for meg - noen ganger er jeg på saltreninger.

  Kom forresten over dette på facebook, og tenkte på deg:

  Det var en gang en vakker, selvstendig prinsesse. Hun fant en frosk idet hun satt og funderte over livets spørsmål. Frosken hoppet opp på fanget hennes og sa:"En gang var jeg en vakker prins. Og hvis du kysser meg, blir jeg til en vakker prins igjen. Da kan vi gifte oss og bo i slottet ditt. Der kan du lage mat til meg, føde barna mine, vaske klærne mine og bestandig være takknemlig..."
  Den kvelden mens hun spiste froskelår, lo hun for seg selv og tenkte: Ikke faen!

  ;D

  SvarSlett
 4. 6 ganger i uken?! ikke rart du blir tagget av Frank & co!!!! hihi, tror ikke jeg tør treffe deg der! kanskje om ca 6 mnd når jeg har fått opp kondisen og minsket kroppsomfanget *LOL*. Seriøst, treningssenter er ikke en arena jeg er super komfortabel på - men jeg jobber med saken!
  ;D

  SvarSlett
 5. Syk viljestyrke!!! :D

  hvilke gruppetimer går du på? i det siste har jeg hovedsaklig gått på dagtid, i dag var jeg der 8.30 - utnytter fleksibiliteten jeg har som student da ;) liker at det er mindre folk, slipper å stå i kø ved apparatene (som jeg måtte på tirsdagskveld da jeg var der) - og ikke minst ledige parkeringsplasser ;)

  Dersom jeg ser deg skal jeg definitivt komme og si hei!!!! selv om jeg ser ut som en svett rosa gris :P

  SvarSlett
 6. Ja det lurer jammen meg jeg på og:):)Kjempesøt frosk...
  klemklem

  SvarSlett
 7. Det er absolutt på tide med en Oslotur, kom kom. Ønsker deg en fantastisk helg. KLem fra Evelyn

  SvarSlett

♥ takk for alle høyt verdsatte kommentarer ♥