fredag 30. september 2011

Ukas bokanbefaling...


På onsdag ble den nye boken «Den beste sjømaten fra kalde, klare farvann i Norge» lansert med brask og bram.. Og jeg mener.. velfortjent med bram.. for mer gjennomført og lekker bok skal du lete lenge etter!! Det er kokkene på Gastronomisk Institutt som sammen med Drivkraft forlag har laget dette mesterverket..


Fra NRK:

– Boken skal være like god for en fransk kjøkkensjef som hjemme på din kjøkkenbenk når du skal lage mat til barna. Her kan du plukke oppskrifter, her kan du søke i registeret og finne oppskrifter ut fra de råvarene du har, veldig enkelt, sier Lavrans Gjønnes i Drivkraft forlag.

Boken er en hyllest til norske råvarer. Ifølge kokkene er nemlig smakfulle fiskeretter det du og jeg strever mest med på kjøkkenet. I tillegg til oppskriftene gir boken skritt-for-skritt-instrukser for filetering og rensing av sjømaten.

Jeg sier bare SJEKK den ut.. julegave kanskje?? Julegave til seg selv vil jeg anbefale.. Jeg skal kose meg med boka mi i helga og overrasker snart med noe snadder fiskeretter... Og nei, dette er slett ingen sponset annonse, men bare en designer som ELSKER flotte bøker!!! Ta en titt i boka HER...
1 kommentar:

  1. Den boken hadde ikke vært feil. Har generelt lite kokebøker i hus. Skulle ønske jeg likte å lage mat....

    SvarSlett

♥ takk for alle høyt verdsatte kommentarer ♥