torsdag 10. mars 2011

Stoff på venteværelset...

Her et utvalg stoff som ble med hjem i sekken fra turen til tigerstaden.. Noen har allerede funnet sin nye plass, mens jeg tenker å pottle med andre prosjekter til helgen.. Er de ikke fine??

Men, det jeg hadde på hjertet i dag er rett å slett en liten takknemlighetstanke.. Det har seg sånn at ALLE vet hvordan det er å sitte på et venterom og ja... VENTE... på tannlegen, legen eller en eller annen som skal knekke, klemme eller poke deg frisk... Det ER ikke så gøy... Dødtid, ventetid som er liksom litt bortkastet... I går var jeg atter en gang tilbake på tannlegekontoret.. Og ja, dere som følger meg har nok registrert at jeg har tilbrakt mye tid der det siste året... MEN.. tilbake til venterommet. Her er det ALLTID noen blader til underholdning, kanskje fra fjoråret da Jennifer fremdeles var keen på John Mayer, da onepiece fremdeles var inn... (NEI.. Dere tar alle feil, onepiece var ALDRI inn.. ) Men det er når jeg tråkker inn på venterommet til himmelen av de nyeste interiørbladene og bare kan fordype meg i all slags snadder interiør og ideer at jeg takker tannpleier Kristine for sine veloverveide valg!!! Jeg til og med håper i smug at det skal være en eller annen forsinkelse slik jeg kan snike meg til 5 ekstra minutter lesetid... Og til alle dere der ute... Slutt å riv ut sider i bladene.. spør du.. får du en kopi... og hallo??? Tyggi skal ikke klistres midt i Jackobsens Egg, Audien i ett eller annet bilblad eller i fleisen på KK dama.... Den skal i bosset......... Takk!

3 kommentarer:

 1. nydelige gallastoffer:) Venterom og interiørblader, de beste er hos tannlegen min, men der er jeg jo bare 1 gang i året...hos legen er det Forldre og barn og KK:) KK kan jeg godt se gjennom , men Foreldre og barn anser jeg meg ferdig med:) Har aldri opplevd det du sier om utrevne blad, tyggis osv:)

  Ha ei kjempefin helg, Eline:)

  Klem fra Trine:)

  SvarSlett
 2. Må bare si det, men jeg digger bloggen din. =)

  Så mye inspirerende greie. Å hvilke nydelige stoff du har kjøpt!!! *Misunnelig*

  Det med bladene på venterommet, akk kjenner så altfor godt til det. Er så kjipt. Når en ENDELIG finner noe, så er det ødelagt på ett eller annet vis. Å når en jobber med slikt, er det så kjipt å måtte bla fort igjennom samtlige blader for å finne ut om bladet er i leselig stand eller ikke... Å de verste er de voksne (les: godt voksne) folkene...

  Ha en fortsatt fin dag videre! =)

  Klem frk.Bakke82

  SvarSlett

♥ takk for alle høyt verdsatte kommentarer ♥