tirsdag 15. februar 2011

Flysyk - har nå en helt ny mening!!

Alltid kjekt med en liten ommøblering.. Jeg har plassert denne lekkerbisken av en stol ved spisebordet.. Komfort er viktig ved morgenfrokosten!! Da kan morgenen fort bli lang... faktisk like lang som flyturen oslo-stavanger i går kveld. I full storm, fly som gynget som en fugl som prøver å unngå å bli spist av ørnen. En stk. snorkende sidemann.. Turbulens=kjærlighetshumper=Karusell... Ordet flysyk fikk definitivt en ny mening for denne jenta! Var jo kvalm helt til jeg sluknet av utmattelse hjemme i senga!! Noen her på Vestlandet som ikke lenger har en bossdunk? Blomsterkrukker? Hører mandagsværet var litt av en opplevelse!!!

5 kommentarer:

 1. Heeeeeei godsnuppa!!!
  Nå var det jammen lenge si eg har fått kikka innom deg. Travle tider ja :o)

  Har kost meg med alle innleggene si sist. Må sei eg likte spesielt godt det bildet, du som har laga det?

  Den flyturen din hørres ikkje misunnelsesverdig ut gitt...
  Godt du har ein så god og superdritlekker stol så vente på deg då ;o)

  SvarSlett
 2. Uff ikke godt å fly i den vinden nei. Har jo vært helt sykt med vind i det siste. Her fikk bleiedunken seg en tur, og innholdet, ja det havnet over hos naboen. Bleieplukking på tapetet i dag altså!

  SvarSlett
 3. DEt har jo blåst mer enn stikker og strå de siste dagene, så jeg kan tenke meg det var litt av en flytur, ja. Det var så vidt mannen min måtte ta en omvei da han skulle sykle til jobb igår, siden pipa på SUS sto på heilt på skeiva... Men alle søppeldunkene er her fremdeles;-)

  SvarSlett
 4. ser forferdelig ut den flyturen:) Godt å komme hjem da, tenker jeg:) Har blåst noe helt j..... her i Trrøndelag også, må ha steiner oppå søppelkasselokkene:)
  Nydelig stol:)))))))

  Klem fra Trine:)

  SvarSlett
 5. flytur i storm misunner jeg ingen.... elle båttur. flott stol. hadde en som så lik ut,men den har fått sort treverk, og møbelstoff i sort/hvit ku, og naglene er byttet ut med sorte møbelbånd. kjekk jobb å ha gjort selv, og stolen gikk fra rosa rokokko til rockoku ! :)

  SvarSlett

♥ takk for alle høyt verdsatte kommentarer ♥