onsdag 19. januar 2011

Jentene sammen i kampen mot kreft ♥


I kveld arrangeres JENTENE SAMMEN I KAMPEN MOT KREFT!, en veledighetskonsert som fem lokale venninner arrangerer på Hall Toll, med bl.a Esben Hana, Ingenting, Hans Morten Hansen, Sardines med flere. Alle inntekter går uavkortet til Kreftforeningen, og er øremerket kreftforskning. Av disse fem jentene i 30 årene har tre stykker fått kreftdiagnose. Vi har alle noen kjære som har opplevd det samme, slik at vi i foreningen min fant ut at billetter til arrangementet var en kjekk julegave til hverandre.....

4 kommentarer:

 1. For et flott tiltak :)
  Mamman min fikk vite at hun har brystkreft på bittelille julaften,heldigvis oppdaget tidlig.
  Så ja, flesteparten av oss kjenner nok noen.
  Kreft kommer i så mange alvorlighetsgrader og typer at man må slutte å tenke død med en gang man hører ordet kreft :)Men heller ikke glemme alle som har tapt kampen :)
  KLEM

  SvarSlett
 2. godt initiativ og tiltak, håper dere får en fin kveld!

  mvh Bergfrua

  SvarSlett
 3. Flott tiltak, -og ikke minst, flott at dere i foreningen ga hverandre disse julegavene! Vi som selv har hatt kreft, - eller har noen vi kjenner som har hatt sykdommen vet hvor viktig det er med forskning på dette området. Så kanskje kan flere få oppleve å overleve en vond og vanskelig sykdom! Og Kreftforeningen er alltid glad for nye medlemmer:-)
  Hilsen Hilde

  SvarSlett
 4. Heisann Hilde
  Det var en utrolig vellykket kveld, både med tårer og latter.. Jeg har selv hatt et nært familiemedlem som har hatt kreft så satte stor pris på å være med på en slik flott begivenhet!

  SvarSlett

♥ takk for alle høyt verdsatte kommentarer ♥