onsdag 15. desember 2010

Første feriedag!!!

Da var endelig første fridag kommet og jeg skulle virkelig nyte å sove lenge, stå opp uthvilt, laaang og god frokost, masse levende lys og selvsagt god morgen Norge på tv-skjermen.... MEN... Neida... 06.47 våknet jeg av at jeg trodde jordskjelv hadde rammet vårt vakre land.. Det klirret og bråkte.. Fortumlet prøvde jeg å våkne etter beste evne. Hva skjer???? Ser rundt meg, alt står like uskadd... OMG!!! Naboen har sex så hele garderobedørene klirrer og bråker så mye at de vekker meg!!!!!!!!!!!! Det var den morningen det..... Må veie opp litt med noen bilder fra årets julepynt... Kanskje snur humøret utover dagen:)P.S Er det lov å tipse om at sengen ikke nødvendigvis bør stå inntil veggen??? Og at det finnes filtknotter?????????? Tips mottas med glede slik at jeg kan nyte resten av de kjærkomne fridagene............... eller kanskje propper til ørene blir min beste venn??? - la kjærligheten leve..

6 kommentarer:

 1. He he he ja det var noe og våkne til det...
  men men kjærligheten må jo få leve..det er bare og kjøpe propper:)
  kos deg med fri da..
  klem klem

  SvarSlett
 2. He he he he!! det er jo litt komisk da:))
  hadde kanskje hinta litt humoristisk at kanskje de ville vurdere å flytte litt på senga si:))

  Veronika

  SvarSlett
 3. Haha..nå lo jeg skikkelig godt. Jeg leste om noen som sa ifra ved å kalle wi-fi-nettverket sitt for "We can hear you having sex". Diskre, men effektivt. Du hadde et utrolig fint juletre, minner om mitt. Kos deg på fridagen din!! ;)

  SvarSlett
 4. ville ha hinta humoristisk om å flytte senga og å kjøpe filtknotter jeg, dette sammen med ørepropper inntil de har fått oppdraget utført:) Må bli bra:)
  Juletreet diit er noe uvanlig, synes jeg, men stilig:)

  Klem fra Trine, bli blid:)

  SvarSlett
 5. Hahaha!Vel om det bare er en sjelden gang de er så "aktive" og høylytte hadde jeg sjøl latt det være.Men er det plagsomt ofte...kanskje jeg hadde sagt ifra.Du kan jo lage et koselig julekort med en liten gave filtknotter;)Gjør det på en artig måte - de koser seg jo bare:)
  Artig med hvitt juletre - nyelig pynt:)

  SvarSlett
 6. I have a little owl just like that! I love it! XX!

  SvarSlett

♥ takk for alle høyt verdsatte kommentarer ♥