søndag 17. oktober 2010

Herlige søndag!!


Må nok si at søndagen er min yndlingsdag!! Den er lang som en god lakrisstang og føles som en massasje.. For kropp og sjel.. Helgen har bestått av kos og littegrann malings pottel i Perlå.. Nytt bilde til stuen er ferdig, digert bilde til den enorme veggen.. Bildet av maleriet ser jo kanskje litt rart ut nå i ettertid, skulle hatt et større oversiktsbilde, men måtte kutte ut misteren i den andre sofaen som satt og surfet på nettet:) Nå står knekkebrødene i ovnen og yndlingsstillingen på sofaen er neste.. Nyt de siste timene av helga dere også:)

5 kommentarer:

 1. Nydelig bilde. Digget gullstolen din også, altfor vanskelig å få tak i "gull-ting" for tiden. Kan jeg spørre hvilken spraymaling du bruker?

  Selger du forresten bilder. Kunne godt tenkt meg et av bildene dine på veggen :)

  Ønsker deg en fin-fin søndag!

  SvarSlett
 2. for en blogg. Flotte farger, kreativitet og fantasi i salig blandings. Flink er du også:-) Legger meg til som følger for å få inspirasjon fra Deg:-)

  Søndagsklem fra Trine.-)

  SvarSlett
 3. Akk ja, hærlige søndag!
  Men kor blir timane av???! Går altfor fort altså!

  Så flotte innlegg si sist eg fekk kikkt innom deg! Digge særlig gullstolen og den "stygge" lampa som gjorde seg veldig med ny skjerm :o)

  Tusner på takk må eg og sei i anledning sydebuten min :o)

  Ha ei superduper veka snuppa!

  SvarSlett
 4. Oj - et helt teppe av alpakkaull. Da skjønner jeg GODT at det var et sted man skulle ønske man bare kunne forbli i. I tillegg er det jo så godt med et mammahjem. Jeg mistet mammaen min for noen år siden, og det er noe som kronisk mangler på en måte. Men sånn er jo livet, ikke sant. Hvis jeg kjenner jeg får skikkelig strikketålmodighet noen gang, skal jeg sannelig gå løs på et alpakkateppe. I første omgang må det nok heller bli nok et par strømper ;).

  SvarSlett
 5. Åh, for et flott bilde! Perfect match med resten av interiøret :)

  SvarSlett

♥ takk for alle høyt verdsatte kommentarer ♥