mandag 21. juni 2010

Bursdagsblomster & danseglede


Disse nydelige blomstene fikk jeg på bursdagsfeiringen av en fantastisk venninne, fargen står helt utrolig til det mintgrønne skapet.. Sommer - sommer - sommer feeling...
Idag har vi vært på fotoopptak av noen utrolig flinke selskapsdansere i latinogrenen... Norgesmestere faktisk!! Ikke verst... Jeg blir så utrolig imponert over eleganse, fokus på detaljer og positurer jeg kun har sett statuer gjøre før.. Snakk om styrke og spenst.. Det er så vanvittig stilig å se på mennesker som kan danse.. Vertfall når jeg definitivt ikke er en danseløve:) Nærmeste jeg kommer er vel discoen i 6 klasse.. Noen andre som har diskokuleminner?? Det var tider det.. Kanskje et dansekurs ikke hadde vært helt bak mål??

3 kommentarer:

 1. Nydelig♥

  Fotoseanse med latinodansere høres spennende ut- gikk på salsakurs for noen år siden- men kan vel ikke skryte på meg at jeg er den fødte danser akkuratt;)

  Ha en fortreffelig aften:) gode klemmer

  SvarSlett
 2. Meld deg på salsakurs til høsten :)

  SvarSlett
 3. Så bra! Håper du finner ut at det er noe for deg også :) Blir spennende å høre! De to første ukene kan være de verste når det gjelder lysten på alt annet, men trikset er å alltid ha noe god lavkarbomat tilgjengelig (det er i alle fall min erfaring). Smågodtlysten melder seg i alle fall mye lettere hos meg dersom jeg er sulten ;)

  Satser på at jeg ser deg på dansegulvet til høsten :)

  SvarSlett

♥ takk for alle høyt verdsatte kommentarer ♥