fredag 28. mai 2010

Milk glass vaser..Jeg falt sånn for de hvite melkeglass vasene til Shanon Tyler over, og da Dagny la igjen et supert tips, var jeg straks på ebay.. Der fant jeg disse seks søte vasene. Jeg la inn et bud, som ble overbydd, et til, nei... og enda et.. til slutt var jeg høyeste byder.. Problemet er jo tidsforskjellen i verden og auksjonen gikk ut på mørke natten.. Siden jeg hadde sååå lyst på disse vasene skrudde jeg på alarmen og la meg spent og gled inn i drømmeverden...

Pip pip pip... Ser på klokka.. HVA?? Jeg har sovet meg gjennom alarmen... iiiiikk.. Inn på mailen, og puh.. Jeg hadde "vunnet" og i går kom vidunderne i posten.. Så i dag skal jeg finne et verdig sted og noen søte blomster til å pynte dem med.. Det blir gøyalt.. Nydelig start på helga!!!!


3 kommentarer:

 1. Sånne vaser er så flotte! Har sett flere bloggere som har hatt lignende, men har ikke hatt noen hell selv før jeg var på Ekebergmarkedet. Så en enslig en står i vinduskarmen ;) Bra man har E-bay da, skal huske det til høsten når jeg har et spisebord å sette de på :)

  SvarSlett
 2. Så kult! Gleder meg til å se bilde av den ferdig "stylet" !! :)

  Vi har forresten en pretty chic giveaway i dag! :)

  klem dagny

  SvarSlett
 3. Oj! Jeg glemte helt: Bruk esnipe.com og det er slutt på alt nattevåk (de byr for deg 6 sek før auksjonen slutter. du slipper å være oppe og det viktigste: du slipper budkrig)

  klem igjen!

  SvarSlett

♥ takk for alle høyt verdsatte kommentarer ♥