søndag 18. april 2010

Hjelp til selvhjelp..

I går var en fantastisk fin dag, masse loppis.. Lite lopper på meg, og forferdelig overfyllt av mennesker, men herlig å være med venninner og hos frøkena på Sola fikk vi en herlig lunch og som alltid en fantastisk inspirerende samtale på kjøpet!! I dag stråler solen og jeg koser meg med skissetegning til et gøyalt prosjekt og maler litt innimellom.. Må ut å gå en tur i finværet senere..

Men ville vise dere min beste venn.. Magic Eraser.. Ingen utfordring for stor, ingen for liten. Den fungerer på alle overfateflekker, alltid!! Å for en kløne som meg er det et must i hverdagen.. Enten det er hårfarge, spraylakk eller bare skrammer på veggen jeg har klart å kreere:)

3 kommentarer:

 1. skikkelig husmortriks ♥
  Ha en fiiin dag!

  -Lisa ♥

  SvarSlett
 2. Hei der :-) koselig med hilsen fra deg inne hos meg! NY var jo helt rått...men, mye lyd og masse folk og kø og biler og taxier, hehe! Tror ikke jeg ville dratt på familieferie dit igjen, som jeg gjorde denne gangen ;-) Hmm...vet ikke helt hva jeg skal nevne som konkrete tips. Men for shopping sin del anbefaler jeg å dra på outlet mall'en som ligger ca 1 time utenfor NY. Der er det skikkelig herlige priser og veldig masse butikker :-D ellers, så bare spør så kan jeg se om jeg ikke får til og svare ;-)
  hilsen fra meg

  SvarSlett
 3. Takk for koselig kommentar!
  Og takk for "flekketips",det skal komme godt med...
  Er heller ikke sportsinterresert men har også gitt fra meg lyd på fotballkamp!!
  Massesuggesjon kanskje?...
  Ha en fin dag.

  SvarSlett

♥ takk for alle høyt verdsatte kommentarer ♥