torsdag 18. mars 2010

Stettefat på 1-2-3

Det er så kjekt med ting som er ferdig på 1-2-3.. Lim, gammel lysestake, en heller tvilsom hjortetallerken og et glasslokk, VIPS.. et stettefat.. Kjekt å kunne bruke ting som står og støver ned i hyller og skap, billig også.. Sier hun med shoppingforbud:)Det er løye hvordan kunnskap bare kommer til deg, når du helst vil slippe.. En time på crosser på treningssenteret idag resulterte i vanvittig mye unødvendig informasjon. Da jeg heller vil drifte bort i en eller annen "enkel" komedie, f.eks amerikans serie, ja kanskje friends? Will & Grace.. ja enkeli ALT der en bare blir underholdt.. Men nei.. 2 skjermer, og begge viser Discovery.. Seriøst.. så nå vet jeg hvordan en kan flytte DIGRE tre på en time, trimme eksklusive milliardærbilder (spesielt interessant), lage sverd som kan kutte et menneske i to med ett hugg.. Ja, jeg tror dere skjønner hva jeg mener... Får håpe Elixia heller skrur opp musikken til neste besøk og gir oss litt motivasjon!!

5 kommentarer:

 1. Ja..det ble jo et riktig flott stettfat:)
  Ja...noen ganger er det en både får vite ting en ikke vil vite...og får info om div ting...som kan være nyttig og unyttig:)
  kos deg
  eddaKlemmer

  SvarSlett
 2. Du trener på ordentlig du? smiler...
  Flott stettfat. Akkurat i min ånd.
  Ha en fin helg med klem fra Hanna

  SvarSlett
 3. Dette var en ny vri på 1-2-3 stettefatene (som jeg har sett hvertfall) og jeg likte den! kanskej jeg skal prøve den selv. Jeg har bare sånn med 3 etasjer.
  Klem fra BlandetLOft

  SvarSlett
 4. så flott :) ordentlig stilig :)
  sånn vil jeg og ha :D

  SvarSlett

♥ takk for alle høyt verdsatte kommentarer ♥