onsdag 24. mars 2010

Mitt nye vidunderskap..

Dårlig mobilbilde, men eneste close-up bilde av "krystallknott"

Jippijaii, jeg har endelig fullført hengeskap prosjektet mitt!! Var uendelig i tvil hvilke farge jeg skulle bruke.. Valget sto vel mellom lilla, turkis, mint og selvsagt englehvit.. Så det ble en god blanding. Hvit med mint skapdører og lilarosa kaffikopper og fat inni.. Var ikke det en smart løsning??
Her ser dere skapet før pussepapir, maling og pensler kom på bordet. Jeg har tatt bort begge knottene. Dels fordi jeg ikke kunne huske hvor jeg hadde tullet dem bort. Men da jeg til slutt fant dem, på det smarteste gjemmested, fant jeg ut at jeg heller hengte en liten krystall på knotten i stedet for.. Ble ikke det bedre??

Nå gjenstår det bare å rydde i bøkene og fargesortere på ny, slik at jeg får mine blånyanse bøker bort i denne hyllen. Tror kanskje at favoritt inspirasjonshaugen min også må nedjusteres litt.. Blir bare høyere og høyere, rene tårnet i Pisa.. Ha en fin dag alle sammen:)

3 kommentarer:

 1. Så lekkert skapet ble! :D Likte at du brukte flere farger :)

  Synd å høre at dere har dårlig vær, men om det gir deg inspirasjon til å starte på et lappeteppe er jeg glad ;)
  Bilder av mitt kommer nok til sommeren tenker jeg ;)

  *klem*

  SvarSlett
 2. Skapet ble kjempe fint, elsker fargen du har brukt på døra. Tror den skal få komme inn i stua mi også. Kjolen er straks ferdig, har bare 4-5 cm med rillestrikking igjen og den skal få komme på bloggen med pomp og prakt. For jeg er sååå stolt av meg selv.

  Ha en super duper dag.

  SvarSlett
 3. Så fin farge,kanskje du deler fargekoden med oss?
  Jeg holder selv på med et skap i stuen,har malt det fra eik til hvitt,& nå angrer jeg..men er fortsatt i tenkeboxen.Skapet ditt ble jo lekkert ♥
  Ha en fiiiin dag!
  -Lisa ♥

  SvarSlett

♥ takk for alle høyt verdsatte kommentarer ♥