søndag 14. mars 2010

Fregner og solstråler er sikre vårtegn..


Helgen har jeg tilbrakt i ferieleiligheten til mine foreldre, også kalt "Perlå", et herlig sted på det blide Sørland. Her har vi kost oss med bading, god mat, boller med gul krem og spillet "Settlers".

Lørdagen testet vi ut Sørlandsbadet for første gang, veldig imponert over flotte bassengområder. Best av alt er utendørs boblebad, og det var her størstedelen av formiddagen ble tilbrakt. Sola tittet gjennom på den tidvis blå himmelen, velvære for kropp og sjel.. Å fregnene poppet opp som hvitveisen langs veien. I tillegg må jeg berømme varmt voksenbasseng med massasjestråler, badstu og steambad.. hmmm... her kunne jeg blitt til personalet klirret med nøkler og var annige til å ta kvelden:)

3 kommentarer:

 1. Så koselig det så ut:)Bildene er kommet:) Og de var jo bare kjempeflotte...du er riktig flink...:)De skal få pryde en av veggene mine i den nye leiligheten min:)Skal lage et innlegg nå om bildene:)
  ha en fin dag...og tusen tusen takk:)
  eddaKlememr til deg:)

  SvarSlett
 2. Hvis det bildet i innlegget her er tatt i helgen så har dere iallefall myyyye mer vår (eller kanskje nesten sommer?) enn det vi har i Finnmarka ;) Det hørtes uansett herlig ut!
  Ha en finfin tirsdag :)

  Klem Karina

  SvarSlett
 3. Heisann:)
  Tusen takk for kommentaren:) Papiret var gratis på Europris, også....så løp og hent..hehe
  Tror jeg virkelig kunne klart å likt meg der på Sørlandsbadet altså! Ser digg ut!
  PS: kjempestilig spisestue!!!
  Ha en flotters kveld:)

  SvarSlett

♥ takk for alle høyt verdsatte kommentarer ♥