tirsdag 30. mars 2010

Deutschland calling...

Har du sett på maken!! Dette må vel være den kuleste og morsomste radio jeg noen gang har sett.. Øyene fungerer som knapper, volum og kanalinnstilling.. Vel å merke var jeg noe skeptisk da jeg fant den ensom og forlatt i hylla på Fretex. Ville den gi meg sang og musico? Å jammen fungerte den ikke med et sett nye batterier.. Det spraket og knirket.. litt til høyre, nei litt mer til venstre og da strømmet det ut stemmer i rommet.. Men hva? tysk? Jeg måtte le..

Og latteren fortsatte hele kvelden.. For min nye radio får inn tysk, fransk og ett eller annet kina-østen-land. Jeg ble helt fjollete og danset og lo til min nye fantastiske radio.. Jeg ble helt trollbundet og klarte såvidt å komme meg i seng.. Å da lå jeg og nynnet meg selv i søvne..

3 kommentarer:

 1. Hei og takk for besøket hos meg...Boksen med mønster er en hermetikkboks med tapet fra Laura Ashley (be om en liten tapet prøve...så har du den :))
  Kos deg med den kule radioen!
  GOD PÅSKE!
  Klem fra Hanna

  SvarSlett
 2. hihi for en søt sak :) vi har og en gammel radio som kun tar inn tyskland, england og ett østenland ;) skulle likt å se en ny radio klare det ;)
  god påske :D

  SvarSlett

♥ takk for alle høyt verdsatte kommentarer ♥