tirsdag 8. desember 2009

Frk. Madonna


I går var jeg hos Plantasjen og sikret meg årets juletre, til en skrekkelig pris.. Elendig merking og prising på treene førte til at jeg gikk hjem med gullgrana, luksusutgaven.. Jaja, hadde den nå bare vert perfekt hjemme i stua men.. Etter saging og spikking fikk vi endelig marakkelset ned i juletrefoten.. Sånnein gammel jerndings med skruer, upraktis som fy! Juletrehjelpen forlot åstedet og jeg satte fornøyd igang pyntinga..

Iiiiiikkkkkkk... Hele "gull" grana kveltra og knuste kuler strømmet utover gulvet!! Neiiiiiii..... Å da var det fram med saga og etter en kamp med treet kom jeg seirende ut av kampen. Dog med betennelsen tilbake i skuldera men.. Nå er den på plass, noe litt skjeiv men klar til å pyntes i kvell.. Så nå er det bare å krysse fingrene for at den fortsatt står på høykant når jeg kommer hjem!! Super grip spøker i bakhodet til neste år, men skrekk og gru.. De er jo sååå stygge... Er det noen som har noen gode tips?

Siden juletreet fortsatt ikke er noe å bloggifisere tok jeg heller et bilde av frk. Madonna som jeg fant på markedet i Zurich. For selv om shoppingen der var en skuffelse, var markedet en DRØM! Her kunne jeg tuslet rundt i timevis... Desverre var det kun en time rådighet, så grafset til meg alt jeg klarte på den korte tiden:)

1 kommentar:

  1. Skjønn madonna!

    Håper du har fått kost deg med litt stjernebretting ♥

    SvarSlett

♥ takk for alle høyt verdsatte kommentarer ♥