torsdag 17. desember 2009

juleKULErJeg var hjemme på søndagsmiddag i helga, snadder å bli skjemt bort slikt.. Måtte jo ta et strøk til på min knallilla farge på klesskapet. Siste før jeg frakter det ned å tar siste finishen "on the spot".
Mens jeg satt helt i ørska, litt småfortumlet på bengalakk og oljemaling kom mamma Idyll trippende ned trappa. Hu hadde tenkt på det, at hu hadde noen rosa gamle julekuler liggende!! Weeeeee... De var utrolig fine. Akkuratt like de jeg så på Fretex dagen før til den nette sum av 40,- kroner pr. stk.. Snakk om overpriset.. Nå er de kommet på treet og jeg er strålende fornøyd...

Nå er det sikker noen som lurer på hvorfor jeg pynter juletre så utrolig tidlig.. Det har seg nå slikt at jeg reiser hjem til familien hele juletiden, så for å få litt stemning hos meg selv, så er det blitt tradisjon å nyte hele desember med granduft og lysende tre.. Dessuten så samles jentegjengen på julekos når alle kommer strømmende hjem fra alle norges og verdens kanter..

I går så vi Stavangerfilmen Mongoland for å få litt julestemning.. Løye å se tilbake på noe du husker som veeldig bra, for så å oppdage at filmen er fremdeles bra, men litt tragisk også.. Dialoger, ordbruk, kulisser.. litt sånn hjemmesnikret.. nei fantastisk morsomt!!

3 kommentarer:

 1. Nydelige julekuler....jeg har også noen i rosa:)
  ha en kos dag
  klemmer fra meg

  SvarSlett
 2. ååå, sånne kuler har jeg også... arvet av mamma.. De er så fine!!!! og så kjøpte jeg en hel eske full på loppemarked for kun 30 kr... snakk om å være heldig!!!
  Koselig blogg dette her, Idyll!!!

  SvarSlett
 3. Åhhhh - gamle julekuler. Jeg elsker ;). Jeg har også hentet noen hos mormor i dag. Hun var nemlig så uheldig å falle og brekke lårhalsen i dag - så mens vi ventet på ambulansen så pyntet jeg juletreet hennes. Hun skule bare ha røde plastkuler , så jeg kunne få de gamle i glass. Det blir første julaften i livet mitt jeg skal feire uten henne, for nå blir det operasjon og opptrening på henne. Det blir rart.

  Det var selvfølgelig Snella og Petronella jeg var ute etter ;). Takk for tips ;).

  SvarSlett

♥ takk for alle høyt verdsatte kommentarer ♥