fredag 23. oktober 2009

BildeKalas & Fuglefobi


Etter en haug med loppemarked og bruktbutikker nærmer det seg nå til slutt et brukbart resultat, rammeveggen med venner, familie og minner!! Nå gjenstår det bare å få dem opp på en spiker, de ligger bare der å gjør narr av meg hver gang jeg ser bort.. I en av rammene er det et lite søtt broderi, som jeg tror, tross min STORE fuglefobi, skal få være med opp på veggen.. Kanskje, bare kanskje..

Gleder meg til å gå gjennom mine foreldre og besteforeldres gamle familiealbum å lete etter gode bilder og historier.. Å ikke minst mine bilder fra ungdomsårene.. Da snakker vi kvalitetstid! Ha ei fin helg alle sammen..

4 kommentarer:

 1. Så mange fine rammer! Her var det mange fine innlegg siden sist jeg var her. Har hatt meg noen dager fri fra bloggerunden. Galleri Idyll var jo spekket av flotte bilder. Så flink du er! Ønsker deg en herlig helg. :)

  SvarSlett
 2. Takk for hyggelig melding på bloggen min :-). Vi krysser fingrene for at vi skal være inne til jul. Det siste som står ferdig blir nok kjøkkenet, og der har vi enda ikke fått noen avtale. Så fin blogg du har. Høres gøy ut å gå gjennom bilder av foreldre, besteforeldre og ungdomstid. Blir nok noen fine bilder og fine historier av det. Tenkte jeg skulle gjøre det samme om noen måneder. Har så lyst til å lage noen puter med litt historie på. Ha en super helg :-)

  SvarSlett
 3. Å, så spenndende! Mange nydelige rammer her - gleder meg masse til å se bildeveggen (for det får vi vel? :))! Blir nok kjempefint.

  Ønsker deg ei fortsatt god helg! klem

  SvarSlett
 4. Ååå, dette blir spennende å se resultatet på. Blir sikkert knallfint! Fuglebroderiet var kjempesøtt, håper du ender opp med å bruke det :)
  Godt å høre at vi er flere som liker så mye forskjellig..hi-hi. Jeg har hatt en lang rosa periode og den er egentlig ikke over enda kjenner jeg.

  God søndag til deg,
  klem

  SvarSlett

♥ takk for alle høyt verdsatte kommentarer ♥