fredag 16. oktober 2009

Ambisiøs jeg?


Auuuu...... i går var dagen for selvutfoldelse.. For første gang på elleve, ja elleve år skulle jeg entre en håndballbane... Gleden var ekstatisk, magen full av sommerfugler, hendene litt småsvette. Kunne minne sterkt om symptomene på en datekveld.. men neida, noe enda bedre:) For å varme litt opp hadde de en joggerunde på fire km, det kan vel ikke være sååå langt tenker du? JO, det er faktisk gaaanske så langt når formen likner mest på ei skilpaddes.. Null kondis!! Jeg så stjerner da vi endelig nådde tilbake til hallen, men timen med ball i hånden veide opp for hele melkeveien på en gang!! Guuuri så kjekt!!! Dette tror jeg kommer til å bli en vane.. Håper bare at den kranglete baksiden på kroppen henger med i svingene... Men seriøst, gangsperr er ikke for pyser!!

Nei, nå er det snart helg og jeg tenkte jeg skulle viser frem mitt siste kupp:) Sist lørdag var jeg på verdens mest skuffende loppemarked.. Hvordan er det mulig å kun kjøpe en liten stoffbit? For å veie opp for denne nedturen måtte jeg innom Fretex og der sto det en kontorstol og ventet på meg. Mr. Ero fra Stål og Stil... Eeelsker rødfargen.. Desverre passer den dårlig inn hos meg, så var å kjøpte rosa bengalakk........ weeeeeeeee...

God helg alle sammen


Åååå se så kule føtter, hmmmm.... gleder meg til å få den ferdig...

6 kommentarer:

 1. God morgen.....
  ja gid det var jeg som kom ut av loppemarked med en bit stoff....men neida det er mer enn armene kan bære og flere ganger frem og tilbake til bilen:)
  men stolen var jo stilig da....gleder meg til og se ferdig resultat:)
  ha en fin helg
  klemmer edda

  SvarSlett
 2. Æsj, så skuffende! Det er ikke alle loppemarkeder som svarer til forventningene nei. Fint tøy var det jo, og bra du fant den stolen på fretex. Bruktbutikker er jo en trøst når det ikke er loppiser, eller om de som er skuffer:P Rosa! Wee, det gleder jeg meg til å se!

  maya

  Pst: takk for utfordring, jeg er ikke så flink på sånt gitt, men plutselig bestemmer jeg meg for å henge med;)

  SvarSlett
 3. Så herlig stol, da - ville gjerne hatt en slik, men hvit hos meg!!!! Klem fra Gro!

  SvarSlett
 4. Den stolen du viser er rett og slett råkul. Drømmer om en slik i sort høyglans. Tror det hadde vært stas å hatt en slik. Løå har åpent helgen 21 og 22 november fra klokken 12-17 begge dagene. Det er bare å komme. Synes det er ekstra stas at andre kreative sjeler dukker opp. God mat og god drikke:)

  SvarSlett
 5. Så stilig stol du har fått tak i!! Jeg kunne absolutt tenkt meg en lignende, den jeg har på hobbyrommet nå, er til å grine av, så jeg får enten prøve å kuppe en på et bruktmarked, eller vente til Ikea kommer til byen om et år...;) Ha en fin uke! Klem B:)

  SvarSlett
 6. Du er jo bare superheldig som har funnet den kule stolen. Falt pladask for den med en gang. Er enig i at fargen må forandres på. Rødt hadde heller ikke passet så bra inn hos meg. Jeg synes du er heldig siden du både fant denne og den krakken i tidligere innlegg, begge med bra industielt preg. :)))

  SvarSlett

♥ takk for alle høyt verdsatte kommentarer ♥