mandag 14. september 2009

BadeGlede

Englevinger og perlekleshenger fra Smak i Sandnes, sølvsmykke fra Neste Stopp. Pose med broderier og perlesmykke også fra Smak.

Ååååå så herlig det er med søndager!! Til tross for bytur lørdag var formen i går strålende. Med god mot og busktrimmer tok jeg turen ut i hagen i solskinnet! Naboen under meg som skal ha ei lita prinsesse om en måned har besøk av foreldrene fra India, å bestemor India ville veeeldig gjerne hjelpe til i hagen, så var rene Bollywood stemning med fargerik sari og gull og stas i hagen vår i går! Fingerspråk og hyggelig selskap. Det var storkos.. Desverre ingen bilder, så får vise frem noen baderomsbilder fra hjemmet mitt istedet...

En god blanding av loppefunn og Fretex. Hundeknagg fra Ikea sprayet i gull

Nydelige bilder, som er montert på rekved, kjøpt på marked i Havanna, Cuba.


Gammel skjenk brukt som baderomsmøbel, vask og krane er montert på toppen, rør blir skjult i midterste skap:)

5 kommentarer:

 1. guri for et nydelig hjem..og inspirerende blogg! jeg legger deg til i lista mi:)

  SvarSlett
 2. Hei på deg! Det hørtes ut som en veldig koselig dag du hadde i går. :)

  For et nydelig baderomsmøbel!!! Ønsker meg sånn til det nye huset mitt. Og de portrettene dine var superfine! Så flink du er.

  Håper du får en strålende dag! :)

  SvarSlett
 3. Hei!

  Jeg har ingen direkte tilknytning til Lyngdal. Lista er litt mer mitt sted;) Men er gjerne innom Lyngdal på shopping(best på interiør i området i alle fall) når jeg er på de kanter.

  Mvh Pink lady

  SvarSlett
 4. Hei hopp!! først: sengeteppet er fra Mosaic i Askim.. Masse flott der.. vi har bestillt kjøkken fra de, og de er superflinke og veldig hjelpsomme.. SÅ: tusen takk for koselig hilsen.. jeg har kikket på bloggen din mange ganger.. og det er bare lekkert.. badet ditt er en drøm, og akkurat sånn kunne jeg tenkt meg mitt også.. Kannen du har der er jo bare helt nydelig.. ønsker deg en deilig uke!! nå er det virkelig høst for oss røykere ( har akkurat vært ute en tur nå.. ) men det er en koselig tid det!! stor klem til deg!!

  SvarSlett
 5. LOVE UR SINK <3
  Me har herved en shoppingdate naar eg komme hjem :)

  SvarSlett

♥ takk for alle høyt verdsatte kommentarer ♥