onsdag 25. februar 2015

Formene teller


Jeg prøver som regel å være positiv - selv om det ikke er like lett alltid. Som når det kun finnes to stikkontakter i hele huset. Kombinert med årets mørkeste måneder er det lite suksess.. Så når jeg drar en ledning og lampe etter meg etterhvert som jeg forflyttes mellom rom - og etasjer så røyner hele positiviteten på! Helt til jeg ser de utrolig kule skyggene som faller rundt hjørnene i det halvmørke huset, da blir det med ett LITT lettere å ikke irritere seg. Jeg digger kule former og skygger!

mandag 23. februar 2015

La det bli lys



På kjøkkenet var det allerede to strømuttak i taket - helt perfekt for disse to loppelampene som har ligget mitt hjerte nært i tiår.. Jeg bare visste at jeg en gang i fremtiden skulle få bruke de. Og ENDELIG - ja endelig er de på plass, og jeg er alldeles storfornøyd! Er de ikke fine?


søndag 22. februar 2015

endelig gir samlemanien uttelling!

For etter TI år - eller mest sannsynlig enda mer - har endelig de to lampene jeg kjøpte på loppis i en mørk kirkekjeller fått nytt liv. Etter å ha ligger innpakket i åresvis er de nå pakket frem, vasket og pusset! Hurra! Og samlemanien min fikk endelig en seier! Så det så! Hvor de skal henges opp? Ja det skal jeg jammen vise deg i morgen allerde gitt:)

lørdag 21. februar 2015

Listig!

 Metervis med lister må til for å fullføre ethvert rom. Å siden jeg ikke har lister i taket måtte jeg ta igjen med litt brede gulvlister. Nå ble det ikke helt de listene jeg hadde tenkt meg - litt mindre profilerte men jaggu meg så funka de likevel!

Listene var ferdig hvitmalte - men selvsagt ikke rette hvitfargen.. Toho... så da måtte de få seg et strøk med klassisk hvit for å ikke å skille seg ut med en "beigehvitishmenikkehvitnok" knæsjfarge.

fredag 20. februar 2015

Blankt lerret..!


Trappen opp til loftet har fått seg en liten makeover - blendahvitt! Et lerret som jeg gleder meg til å pynte.. Litt kjedelig nå kanskje men fort gjort å tilføre litt farge..!

mandag 2. februar 2015

Hjertebank!

Yes! Rimelig overfladisk å få hjertebank av en ting... Men sånn e det nå engang..! Jeg gleder meg til gulvet er på plass i spisestuen og disse lekkerbiskene av noen stoler får seg en runde med messing polishen! Jeg var bare superheldig som fikk overta disse fra en supersnill Grete!

Og koss det går med støv på hjernen med verdens største spisebord i glass.. ja det må gudene vite! For siden jeg verken har små klisne barnehender eller tassende firbente kan jeg ta meg luksusen til å bare tenke estetikk og gi hele den praktiske pakken fløyten. Så glassbord it is!

søndag 1. februar 2015

Morgenglød!

Idag har det vært en alldeles nydelig vinterdag med skinnende sol og asurblå himmel! Magisk morgensolstråler tvers gjennom huset var det som møtte meg i dag tidlig når jeg kom ned til huset. Hele inngangspartiet formelig glødet. Akkurat den effekten jeg håpet på med gulltapetet! HurrA!