fredag 28. mars 2014

Instagram



I travle hverdagen er det bloggen som får svi, men på Instagram kan du fortsatt følge meg og få med små glimt fra meg og mitt, ha ei fin helg alle sammen!

tirsdag 18. mars 2014

Soooo in loooove!

Ex-Nasa ingeniør! Kim Keever treffer meg rett i hjertet med disse nydelige fotografiene!!Vi snakker om litervis av maling som eksploderer i et intenst fargespill i gigantiske vanntanker... Åååå, det er jo lov å drømme, kanskje jeg en dag vinner i lotto :)


fredag 14. mars 2014

Forbigående vårfølelse...

Denne uken har vi  jo hatt noen nydelige dager her på vestlandet, desverre høljer regnet ned i dag og den yrende vårfølelsen ble brått vasket bort.. Fikk brukt det nydelige været effektivt og gjort litt ute, det var absolutt helt deilig!

onsdag 12. mars 2014

Kvalitetstid

Med ny pendlertilværelse og jobbing i huset på kveldstid er det ikke alltid jeg får like mye tid med de to små tanteprinsessene mine, men i går hentet jeg solstråla i barnehagen og vi fikk en lang ettermiddag med kvalitetstid... Fantastisk!!!

mandag 10. mars 2014

Kjøkkenvifte - Hjelp!?

Jeg holder på å planlegge nye kjøkkenet, men klarer ikke å finne ei vifte som jeg er helt fornøyd med, ble ganske så besatt av denne, men etter ein mailrunde med leverandører endte jeg hos den italienske produsenten som kunne informere om at den var tatt ut av produksjon. Noooo!!! Er det noen som har gode forslag? Veldig gjerne med kullfilter..!

mandag 3. mars 2014

Små hushemmeligheter

I et hus så gammelt så mitt, over 100 år, finnes mange hemmeligheter.. Noen svært positive som murveggen vi fant i går og ikke minst denne herligheten. Etter at støv og sand var børstet vekk ved kjellerdøren, kom dette til syne..  den er merket med 17 mai 1940 - spørsmålene er mange. Hvem står bak, og ikke minst hvorfor, i hvilke anledning?? Blir nok vanskelig å få svar, men er jo lov å spinne sine egne fantasier!

søndag 2. mars 2014

DAG 1


En meg + en pappa = første arbeidsdag i kjelleren, og ikke minst fjernet alle "trær" fra takrennene, og bak den utrolig stygge blåmalte panelen fant vi skatter, både nydelig stein og mur!!