onsdag 28. mars 2012

Give away... fox&mouse poster!

For å feire nylansert eplabutikk synes vi det var på sin plass med en liten give away.. Den heldige (synes vi) vinneren kan velge seg en plakat på butikken her!

Reglene er som følger:

1. Ett lodd for kommentar på innlegg
2. Er du følger eller blir ny følger får du ett lodd til
3. Hvis du skriver et eget innlegg om give-awayen eller har konkurranse på sidemenyen får du to lodd
4. Hvis du blir liker av Fox & Mouse Mad Skillz Inc. på facebokk HER får du ett lodd til

Utrolig fint om du kan skrive hvor mange lodd du tar:) takker <3
Dere uten blogg kan selvsagt også være med, 1 lodd for kommentar, + 2 lodd for facebook liker

Jeg trekker vinneren søndag 22 april så meld dere på folkens!

tirsdag 27. mars 2012

Seriøst!!!!

Dette bordet er det KULESTE jeg har sett... Rett før jeg dåner!!!! Bordet Shibafu er designet av den franske designer/arkitekten Emmanuelle Moureaux.. Som dere kanskje har gjettet er bordet litt japansk inspirert da hun har bodd i Tokyo i en årrekke.. I loooooove it... 

mandag 26. mars 2012

Wonderful...!


Av og til kan mandager være litt tunge, trøtte og langt fra idyllisk.. Spesiellt når klokka er stillt mot sommertid og du må opp myyye tidligere enn ønsket.. En hel time! Da er det jo greit med en oppløftende plakat, som gir en selvtillitsboost...! Butikken vår finner du her!

søndag 25. mars 2012

Åpen butikk...

Puuuh... Da er epla-butikken oppe og kjører. Her finner du plakater i regnbuens farger med masse kjekke budskap og sitater.. Ta en titt HER da vel;)

torsdag 22. mars 2012

Sneak peek

En liten førpremiere på siste prosjektet.. Jeg må alltid ha et par ting å sjonglere på, og sammen med ei venninne er nå kjekke ting på gang... ! Lansering til helga er planen. Stay tuned folkens....

onsdag 21. mars 2012

Date onsdag....!

Når en dør lukkes, åpnes en ny, er det noe som heter.. Tror jeg er enig... Uansett er nye opplevelser og erfaringer alltid spennende! Ha en fin date onsdag alle sammen..

søndag 18. mars 2012

aiaiaiai

Tihi.. eller toho som vi har omdøpt det, så har det seg sånn at jeg skulle teste ut teorien "sykle til jobb er jo ingen problem" ... Og forsåvidt gikk frem og tilbake som en lek i vårsola... Litt verre når ryggen etterhvert bare har sagt.. Ingen god ide frøken!!! Så nå oier og okker jeg meg, og skulle gjerne hatt meg en pute som dette bak ryggen!!

mandag 12. mars 2012

FORget Your BOYfriend...!

Litt trøst en mandags morgen - fantastiske "Forget your boyfriend" sko fra Nelly... !!!

fredag 9. mars 2012

In love with Marni

Jeg er totalt deeply in love... Dette nydelige smykket fra Marni sin HM kolleksjon er bare helt FANTASTISK!!!! Fargespillet i smykket gir meg en sommerlig følelse.. Er det noen som har sikret seg noen fabelaktige godbiter fra kolleksjonen eller???

torsdag 8. mars 2012

Kissing...!

Denne sjønne glassfrosken har jeg fått av nydelige Evelyn da hun kom hjem fra København tur.. Hva skulle en gjort uten slike fantastiske venninner...! Å jeg savner deg, nå er det snart på tide med en Oslotur eller?? Men over til frosken?? Hvor mange frosker må en kysse før det kommer en prins???

tirsdag 6. mars 2012

Vårfølelse...?

Jeg våknet... verdens trøtteste.. Hva hjelper??? Ååå... tenk - det er vår!!! Oppmuntring.. Finn frem Jimmy Choo skoa, la de skinne, ooooh... Jaaaaa... Ut døra... Brrr.. kaldt... Kjører til jobb.. Oooh.. Biler med snø på taket!! HVA??? Det er jo laangt fra vår enda.. Men den gode oppmuntrende -jeg lufter fiiiine skoa følelsen- den har jeg pigade ennå... Hvem har sagt at lykke ikke kan kjøpes for penger??