torsdag 30. juni 2011

Brukbart i Bergen





Da jeg var i Bergen sist gang besøkte jeg det Vestlandske kunstindustrimuseum sin Brukbart utstilling. Og det var jeg veldig GLAD for. Selv om jeg allerede hadde sett mye fra før var det allikevel GØY! Utstillingen varer hele sommeren - helt til 28. august, så anbefaler alle Bergensfarere å ta turen innom:) Noen som allerede har vært ob litt inspirert?

tirsdag 28. juni 2011

Tam Tam!!! LYS..

Se... Ja jeg vet at dere nå kanskje er LITT lei av veranda bilder.. MEN.. måtte bare vise frem nye spotter og skinnende gull lysekrone! Så nå kan mørke kvelder bare komme for hos meg skal de motstand finne.. OG ja... må spre nyheten om at jeg digger nyvaskede vinder... varte en hel dag til stormen inntok Vestlandet.. SOMMER KOM!!

Lys opp tilværelsen..

med rosa søte utelys...

mandag 27. juni 2011

Blomstre i vei...

Noe av det kjekkeste som finnes med ny veranda må vel nesten være blomster!! Rosa, lilla, store og små.. Duftende kjekkaser som gjør hverdagen til en fest... Lavendelen fikk jeg av snille Asta da vi hadde vår første grillaften, fy søren så kjekk kveld med gode venner

søndag 26. juni 2011

VeranDa oversikt


Mens kjøttet surrer på grillen benytter jeg meg av denne lille fri tiden til å legge ut litt oversiktsbilder av verandaen.. Og vet dere hva? Nå har lys og snekkerfeen vært på besøk slik at snart får dere se LYS!!! Og vet dere hva? Det ble helt fabelaktig... LOVE it...!!! Verandaen har en L form, og er over hele 17m2.... Ren LYKKE...

tirsdag 21. juni 2011

Hot Pinky!

Jeg har fått meg ny veske - rosa pink magenta farge - og jeg ELSKER den.. London baby

mandag 20. juni 2011

Flotte blomster!!

Hvor flott er det ikke, å helt uventet, få slike nydelige blomster!! Jeg blir så rørt da jeg:)

søndag 19. juni 2011

Nydelig konsertopplevelse...


I går strålte sola fra en skyfri himmel, perfekt konsertvær. Det var nemlig tid for statoils årlige konsertopplevelse i Bjergstedparken i Stavanger. Og jeg har vært så heldig å få lage designet på kampanjen. Er det løye vi liker jobben vår?? Men tilbake til konserten... Det vrimlet med store og små mennesker, hele 7000-8000 møtte opp og konserten var en vanvittig kjekk opplevelse.. Jeg koste meg masse, noe mine solbrente skuldre bevitner:) Var det noen av dere andre Stavangermennesker som var på konserten? Les mer og se bilder her!

torsdag 16. juni 2011

Home sweet home!!

Ja jeg innrømmer det lett.. Jeg ELSKER å reise.. Herlige hotellsenger, ferdiglaget frokost og Kos! Men hjemme fra atter en Bergenstur må jeg også innerst inne innrømme at.. Det er også godt å komme hjem... ♥ Noen som kjenner seg igjen eller;)

onsdag 8. juni 2011

Treningsnarkoman...

Da jeg etter en joggetur i går, i det verste regnværet i Stavanger på evigheter, fikk jeg servert.. Det er jo bare treningsnarkomane som er ute i dette været... Å nei du.. Der jeg peste og sleit mens klærna var diss dass gjennomvåte må jeg innrømme at tanken.. WHAT?? svirret i hodet.. Men dere skjønner at siden jeg har hatt betennelse i skulder/arm har det blitt lite aktiviteter, prosjekter og blogging.. Så jeg var rastløs til tusen!!! Energien bare måtte ut.. Så da jeg fikk servert treningsnarkoman kommentaren måtte jeg bare le og så for meg denne serien av bilder utstillt på Tate:) Er de ikke bare kule???

mandag 6. juni 2011

På utstilling...


Da vi var i London nå nettopp var vi jo selvsagt innom TATE og så Miro utstillingen. Og ikke minst alt det andre som fenget nysgjerrigheten, inspirerte og fikk deg til å trekke på smilebåndet - såvel som rynke pannen.. Da jeg gikk i min egen lille bobleverden fanget jeg denne karen med kamera.. Hva driver han egentlig med? Museumsgymnastikk? Fancy performance art-- Eller er det rett og slett en lut lei turist??? P.S. Sjekk den kule bildeveggen bak der:)